nu-mi place barca (a se citi fc barcelona)… si gata

in mod normal n-ar trbui sa scriu despre astia… a fost un meci… cu chelsea… care-mi place, pentru ca imi place fotbalul englezesc si pentru ca imi place aroganta si tupeul lu murinho, dar si rezultatele lui…

deci nu-mi place barcelona si ma bucur ca au furat-o de la chelsea cu 1-0… as zice doar cu 1-0… scoru nu a aratat ce a fost in teren… englezii mult peste… barca nu a aratat mai bine decat steaua noastra in meciu cu real… si „marele” ronaldinho, balon de aur… n-a fost cu nimic peste bostina… macar al nostru a dat tot ce-a putut, a incercat… alt sacher la barca se cheama rijkaard… un fricos… il tine pe dintosu cu valoare zero in teren doar asa ca sa joace cu balonu de aur si il tine pe banca pe saviola singurul lor atacant pur sange…

barca, tine-o tot asa… si ne vedem in uefa la primavara si ti-o si tragem… duminica iar voi tine cu real…

apropos stie cineva pe ce canal tv putem sa vedem derby-ul spaniei???

Anunțuri

2 comentarii

 1. Un om de afaceri israelian, Aviv Ghiladi, a descoperit interesul televiziunilor româneşti pentru transmisiunile din campionatele străine şi a cumpărat de mai multe ori drepturile pentru diferite competiţii pe care, ulterior, le-a vîndut televiziunilor. Anul acesta, a luat Serie A şi Spania, şi pînă acum, nu le-a vîndut.
  Din informaţiile de pe piaţă, TV Sport, B1 TV şi BoomTV, care vor să lanseze un canal de sport, încearcă să-l convingă pe israelian să le vîndă drepturile la un preţ acceptabil. Totuşi, este posibil ca Aviv Ghiladi să păstreze aceste drepturi pentru lansarea în viitorul apropiat a unui post pay-tv specializat în transmisiuni sportive.
  BoomTV a profitat
  În urmă cu două săptămîni, sursele Gazetei vorbeau despre cumpărarea drepturilor de televizare ale campionatului Spaniei de către societatea care administrează platforma de programe BoomTV. Deşi reporterii Gazetei au insistat pentru a afla un punct de vedere oficial legat de acest aspect din partea boomTV, nu li s-a oferit decît, într-un tîrziu: „E adevărat, nu le-am cumpărat, dar sîntem în negocieri”.
  Aceste zvonuri, întreţinute şi de naţionalitatea comună a omului de afaceri care deţine drepturile şi cu unul dintre acţionarii BoomTV, au crescut brusc interesul publicului pentru instalarea kitului care permite recepţionarea BoomTV.

  nu stiu daca te ajuta informatia asta…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s