popritul

povestea are si final…

asadar m-am dus la volksbank, mihai bravu… ca la alta filiala daca mergeam nu puteam sa inchid contul… si acolo, donsoara draguta, incepe sa-mi calculeze… 150 amenda, 7 cheltuieli de executare ale administratiei brasovene si 6 opeul bancii volksbank (auzi, 60.000 un op…) ma rog… minus 20 cat aveti in cont inseamna ca tre sa depuneti 143 roni.

bine. ma duc la ghiseu completez un formular sa depun 143, sa nu mai raman nici o letzcaie in cont sa nu ma mai elrge astia pe la banci aiurea… dau sa depun… sare donsoara draguta ca arsa: ati depus?… io: nu!… ea: bine, ca mai tre sa mai depuneti inca 6 lei, ca tre sa facem 2 opeuri ca la brasov la administratie tre sa platim in doo conturi… si da sa ia calclulatoru (zic: ce mama naibii e greu sa faci in cap 143+6??? poate, daca lucrezi la vre-o banca…)

rescriu foaia de depunere, vars banu, nu mergea sistemu… geto ce are?!… fa-i fortat!… stii ca-i fac da acu nu ia… tare de tot… ma rog… pleaca sistemu… se incarca banu… semnez ce am de semnat… mentionez ca vreau sa inchid contu… definitiv… ma pune sa completez o cerere… ca la militie… pe o coala alba scrieti dumneavoastra cerere, subsemnatu bla bla bla… rad… scriu… predau… gata cont volksbank… uraaaa!!!

si, in timp ce ma pregateam sa ies si ma gandeam ca am platit 7 lei cheltuieli de urmariresi executare a criminalului cu un opeu de 6 lei… (am mai scos io de la un bancomat din ungaria vre-o cativa forinti si m-a costat mai mult comisionu la aiengi decat operatiunea in sine), ii mai zic donsoarei despre temerea mea de a nu intra in cerebe si de a putea sa iau credit fara brobleme… zice cu un zambet tamp: da! da nu prea parea sigura de dumneaei…

pentru o miedouasutetreizecisipatrudepuncte: credeti ca m-a intrebat ce fel de credit? ca m-a invitat sa vorbesc cu un specialist in credite de la ei?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s