photoshop pe gratis?

cat de complet? o sa va ajunga ce dau pe gratis adobe?

webee? graphx?

6 comentarii

 1. Probabil o sa ne trebuiasaca monitoare de fo 30 de tzoale ca sa se deruleze 7 reclame pe univa pe acolo si sa mai avem si ceva spatiu de lucru sau probabil au uitat sa scrie ELEMENTS dupa photoshop.
  Probabil PE o fi baza acestei versiuni online.
  Or fi zis baietii ca is cam multe troace digitale pe lumea asta shi toate aparatele de vorbit au shi aparat de luat imagini shi atunci sa se bage shi ei in seama. Nu cred ca dau ei soft de 1000 de euroi online chiar daca ar scoate 50% din facilitati. Cred ca o sa fie o mica scula de scos ochii rosii de la alcool, blitz sau iepurii cu personalitate

 2. da. si io cred ca e raspunsul lui adobe la google. se conformeaza si el… se duce online.
  ei zic ca e „stripped-down version of the application” si ii zic „photobuckuet”… asa ca … nu cred ca o sa fie (cel putin la inceput) deloc „complet”.

  probabil o sa fie un tool folosit tot de „profani”. cum sunt platformele astea de bloguri cu care oricine, oricat tamp ar fi el poa sa zica ca „si-a facut site”.

  in termen lung insa…. who knows… raspunsu tot la google o sa il gasim. daca o sa-i iasa… acolo o sa fie si adobe. sau poate pan-atunci o sa-l cheme adogle 🙂

 3. Deja free cine este? Photoshop elements este fo 100 de dolari la ei shi in jur de 130 euro la noi ca noi avem cu ce. Shi ala e un tool pentru profanatori vorba lu’ bee. Lipsesc muulte. Apropo, poate cineva sa ma lamureasca de ce sunt unele soafte aci mai scumpe cu 30%, 50% mai scumpe decat la ei?
  Sau daca imi cumpar soft din germanica pot sa il folosesc aici?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s