sunt biropat!

„Esti 44.00% Biropat.
S-ar putea sa nu ajungi in dormitor chiar imediat dupa birou, dar… sigur motzai pe canapea la stirile de noapte, asa-i? Iar diminetile ti se lasa tot mai greu pe pleoape, hai recunoaste acum, mai tarziu va fi poate prea taziu. Despre situatia familiala: nici alba, nici neagra. Ai tai inca isi mai amintesc de tine si, intr-o oarecare masura, si tu mai poti sa faci diferenta intre copil, nevasta si soacra. Traiesti, deci, in zona gri. Nu panica. Mai poti scapa de BiroPatie. Iti trebuie ceva mai multa energie, dar daca o capetzi, sfatul nostru e sa nu-ti faci seful fericit cu ea.”

S-ar putea sa aiba legatura si cu asta?

Vreti sa stiti si voi? De aici

Anunțuri

2 comentarii

 1. great!!!

  Esti 73.00% Biropat.
  Esti un BiroPat in cea mai pura forma. Cea mai cunoscuta fatza, dupa cea a sefului, este fatza de perna de acasa. Cei apropiati sunt foarte departe, la zeci de rapoarte distanta. Vag, le distingi conturul in memoria care te paraseste. Noaptea dormi tun, fara vise sau dimpotriva, ai prea multe – bratzul lung al datoriei te arunca intr-un puhoi de probleme virtuale. In somn, gasesti solutii geniale! Dimineata le uiti sau le gasesti de-a dreptul stupide. Asa ca o iei de la capat la birou. In aceste conditii, e o minune ca ai fost convins sa completezi acest test. Poate deja incepi sa-ti dai seama ca o halba de bere cu amicii nu e chiar unul din cele 7 pacate capitale? E bine, e foarte bine, esti pe drumul cel bun. Acum iti trebuie ceva mai multa energie ca sa-ti regasesti puterea de a evita ciclul BiroPat.”

 2. Esti 75.00% Biropat.
  Esti un BiroPat in cea mai pura forma. Cea mai cunoscuta fatza, dupa cea a sefului, este fatza de perna de acasa. Cei apropiati sunt foarte departe, la zeci de rapoarte distanta. Vag, le distingi conturul in memoria care te paraseste.

  Noaptea dormi tun, fara vise sau dimpotriva, ai prea multe – bratzul lung al datoriei te arunca intr-un puhoi de probleme virtuale. In somn, gasesti solutii geniale! Dimineata le uiti sau le gasesti de-a dreptul stupide. Asa ca o iei de la capat la birou.

  In aceste conditii, e o minune ca ai fost convins sa completezi acest test. Poate deja incepi sa-ti dai seama ca o halba de bere cu amicii nu e chiar unul din cele 7 pacate capitale? E bine, e foarte bine, esti pe drumul cel bun.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s