bradul din piata unirii

ma convinge ca sa fii creativ in media ofera solutii cu bugete ok…

provocare pentru cristi: calculati va rog impactul campaniei cu bradul si bugetul care ar fi necesar pe tv ca sa obtii aceiasi parametri de awerness… sa ai in vedere ca lipiciul unui spot tv in mintea consumatorului e muuuult mai mic decat cel creat de poze ca asta…

brad piata unirii

in plus mai sunt si stirile care vor curge despre blocajele in circulatie, si blogurile care au scris despre el… dar si ce se va raspandi din gura in gura… pune-le pe toate in calcul… poti?

ce ma amuza e ca (habar n-am care e agentia cu conceptul… ajuta-ma cristi) agentia nu cred ca a calculat in vre-un fel acest impact cand a propus clientului… au dat-o la nimereala, sustinut cu o sa fie fain, sa vedeti!!!

PS poze cu bradu aici

Anunțuri

4 comentarii

  1. E o situatie in care cifrele nu ajuta prea mult.

    Daca in poza aia sunt 100.000 de oameni atunci vorbim doar de 1 GRP (cei drept nu 30 secunde ci spre 30 minute daca nu mai mult.

    Povestea e in „calitatea contactului” care in mod evident e superior.

    Insa pana la povestea de marketing/campanie … e o problema sociologica profunda …. de ce acest brad a magnetizat atatia romani? Pt ca atata lume nu au mai strans nici nationala de fotbal nici defilarea nationala, nici marile mitinguri … si am o indoiala chiar ca revolutia ar fi strans atata popor.

    Cu siguranta nu e voba de brandul asociat si as indrazni sa spun ca nici de bradul in sine. Poate „cel mai inalt din europa”, poate doar sentimentul de … deschidere a sezonului sarbatorilor… poate.

  2. Bradul este o minunatie si pentru noi ,ceva nou .Este pentru prima data ,cand bradul de Craciun are reprezentari luminoase din lumea cereasca,adevaratele daruri de Craciun.De ce ?pentru ca dincolo de limitele finite ale existentei materiale si de precaritatea conditiei umane ,Craciunul ne aduce cu sine ,amintirea existentei vietii spirituale ,nevazute {Dumnezeu ,ingerii,sfintii}dar mult ,mult mai puternice si in forta si in esenta. Tocmai de aceea” delirul ” a fost atat de mare.Ochii nostri de copil ,uimiti de magia care pluteste in vazduh in aceste zile de sarbatoare,se vor deschide tot mai mult catre adevarata spiritualitate si vom deveni ,ceea ce sigur Dumnezeu ne harazeste;mantuirea si salvarea noastra ca popor.Sarbatori fericite tuturor si Domnul sa fie cu noi intotdeauna.La multi ani !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s